Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни icon

Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни




Скачати 77.79 Kb.
НазваКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Дата14.08.2012
Розмір77.79 Kb.
ТипДокументи

Комплексне практичне індивідуальне завдання (КПІЗ)

з дисципліни

"Іноземна мова (за професійним спрямуванням)"


виконується самостійно кожним студентом на основі опрацьованої літератури у формі портфоліо – індивідуально оформлена папка самостійно написаних різних видів заяв, листів та інших видів роботи, передбачених у окремих завданнях. Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту з даної дисципліни. КПІЗ оформлюється у відповідності до встановлених вимог.


^ Структура залікового кредиту та графік залікових модулів



Заліковий модуль 1

Заліковий модуль 2

Заліковий модуль 3

(ректорська контрольна робота)

Заліковий модуль 4 (підсумк.

оцінка за

КПІЗ)

25%

25%

30%

20%

тиждень 7

21.10

тиждень 12

25.11

тиждень 17

тиждень 18



Порядковий номер кожного студента в таблиці відповідає порядковому номеру завдання. Так, наприклад студентка ЗЕЛІНСЬКА Роксолана Ігорівна буде виконувати Task 4, оскільки це завдання відповідає її поряковому номеру у таблиці.




^ Прізвище, ім’я

Task

1

БАШУЦЬКИЙ Роман Богданович

Task 1

2

ГАВРИЛЮК Маргарита Миколаївна

Task 2

3

ЗАЯЦЬ Роман Петрович

Task 3

4

ЗЕЛІНСЬКА Роксолана Ігорівна

Task 4

5

ЗІНЧУК Дмитро Сергійович

Task 5

6

КОЛОДЗИНСЬКИЙ Михайло Ярославович

Task 6

7

КУЗІВ Оксана Богданівна

Task 7

8

МАЙОВСЬКИЙ Степан Андрійович

Task 8

9

МАРХІВКА Тетяна Василівна

Task 9

10

НЕСТЕРУК Юлія Сергіївна

Task 10

11

НЕСТОРОВИЧ Лариса Ярославівна

Task 11

12

ПОЛАТАЙКО Ольга Любомирівна

Task 12

13

ЧОРНОУС Інна Сергіївна

Task 13

14

БАХУРИНСЬКА Інна Олександрівна

Task 14

15

ГОРОДЕЦЬКИЙ Дмитро Олексійович

Task 15

16

ІВАСЬКЕВИЧ Володимир Юрійович

Task 16

17

ЛИСЕНКО Анастасія Олександрівна

Task 17

18

МАЗУРИК Ірина Богданівна

Task 18

19

ПОТІХА Юлія Андріївна

Task 19

20

РИКУНИК Тетяна Василівна

Task 20

21

СМОЛЯК Віталій Тарасович

Task 21

22

СУСЛА Петро Русланович

Task 22

23

ТЕСЛЮК Олександр Володимирович

Task 23

24

ФУРСИК Катерина Андріївна

Task 24

25

ЯНОВСЬКА Мирослава Ярославівна

Task 25

26

ДАНИЛЕВИЧ Софія Ярославівна

Task 26

27

ІВАХІВ Христина Володимирівна

Task 27

28

ІЩУК Ірина Володимирівна

Task 28

29

КОЖАНОВА Катерина Олександрівна

Task 29

30

КОЗАР Галина Вікторівна

Task 30

31

КРАВЧУК Іван Юрійович

Task 31

32

КУЛИК Христина Ярославівна

Task 32

33

МЕЛЬНИК Святослав Євгенович

Task 33

34

РИБАЧОК Ірина Юріївна

Task 34

35

СТАДНІК Юлія Сергіївна

Task 35

36

СЦІБАЙЛО Оксана Олегівна

Task 36

37

ТРИШКАЛЮК Сергій Ростиславович

Task 37

38

БЕЙБАЛАЛЕ Еміль

Task 38

39

ДОСІЄВ Бахтієар

Task 39

40




Task 40



У першому семестрі для студентів першого курсу програмою з дисципліни "Іноземна мова (за професійним спрямуванням)" передбачено виконання трьох наступних завдань:


  1. Write it up (Заліковий модуль 1)

  2. Translate the following passages into Ukrainian (Заліковий модуль 2)

  3. Find the right answer from A-D (Заліковий модуль 3)


Зразок оформлення титульного листа подано в окремому файлі.


Кожне завдання виконується з нового аркуша.


Всі завдання повинні бути набрані у Microsoft Word. Шрифт Times New Roman, розмір 14. Міжрядковий інтервал - 1,5. Поля - 20 мм. Абзац – 10 мм.; виконані та здані викладачеві перед виставленням відповідного залікового модуля.


Завдання 1. Write it up спрямоване на формування та перевірку навичок письма і полягає в ґрунтовному викладенні власної думки стосовно певного питання.


ЗРАЗОК


Write a review of a book you enjoyed and would recommend to a friend.


Essay Plan


Introduction: Name of book; name of author; main character(s); setting

Body:

Paragraph 1 - 2 Some information about the plot (ending is NOT given)

Paragraph 3 - 4 Positive and negative comments about the story, main characteristics and writing style

Conclusion Target reader, recommendation and reason(s)


Model Answer


The Secret Garden

‘The Secret Garden’ is a well-written, fascinating book set in Yorkshire. It tells the story of Mary Lennox, a lonely and unwanted child, who arrives from India to live in Yorkshire with her only relative, her uncle, after she becomes an orphan. This children’s classic was written by Frances Hodgson Burnett in 1911. The book realistically brings out the child’s suffering and innocence.

Mary Lennox is left to amuse herself. She has nothing to do apart from exploring the huge, gloomy house that belongs to her weird uncle, and the surrounding area. One day, the ten-year-old girl discovers a door which is well-hidden behind an ivy-covered wall. The door leads to a secret garden. For the first time in her short, miserable life, she finds something to care for and she is determined to restore the garden to its former glory.

The plot becomes even more complicated when Mary discovers that there is another child living in the house – her sickly cousin Colin. Mary also makes friends with Dickon, the twelve-year-old brother of one of the servants.

‘The Secret Garden’ involves several main and minor characters, all having distinctive personalities and inner feelings. Some characters use the Yorkshire dialect. This helps to realistically bring out the setting of the book. There are both children and adults in the book, in order to present the reader with the differences between the two points of view.

The plot is fast-moving, reflecting Mary’s energy and enthusiasm. Frances Hodgson Burnett sensitively portrays the world through the eyes of a child. Mary’s world is full of animals, plants and birds.

‘The Secret Garden’ is one of the most-loved and read children’s classics and is hugely popular with both children and adults. ‘The Secret Garden’ is well-worth reading because it brings out the wonders of nature and the beauty of life despite the problems one has to face.


Завдання 2.Translate the following passages into Ukrainian передбачає виконання перекладу уривку англомовної статті на українську мову за допомогою словника. Варіант статті англійською мовою також повинен бути включений у виконання завдання.


Завдання 3.Find the right answer from A-D спрямоване на перевірку навичок граматики.

^ ЗРАЗОК ВИКОНАННЯ

1. I detest ... my holidays alone.

a) to spend b) spending

c) spend d) to spending

2. We're looking forward ... from you.

a) hear b) to hear

c) to hearing d) hearing

^ 3. She enjoys ... TV late at night.

a) watching b) to watch

c) in watching d) watch

4. I had a headache. I tried ... an aspirin but it was no good.

a) to take b) to taking

c) taking d) in taking

5. My mother dislikes ... in crowded supermarkets.

a) to shop b) to shopping

c) the shopping d) shopping

6. I asked the children to be quiet but they continued ... a noise.

a) making b) to making

c) in making d) doing

7. You don't like ... to school, do you?

a) go b) going

c) of going d) to going

8. I don't really mind ... that for you.

a) to doing b) doing

c) in doing d) to do

9. She has no intention of ... it, you know!

a) doing b) to do

c) do d) did

10. The old woman kept on .... all morning.

a) to complain b) complain

c) complaining d) of complain


1. b

2. c

3. a

4. c

5. d

6. a

7. b

8. b

9. a

10. c

Схожі:

Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconКомплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни
Виконання кожного етапу перевіряється викладачем за розробленим планом залікових модулів відповідно до структури залікового кредиту...
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconРобочий зошит з дисципліни «гроші та кредит» структура залікового кредиту з дисципліни
Комплексне практичне індивідуальне завдання складається з 6-х складових І включає
Комплексне практичне індивідуальне завдання (кпіз) з дисципліни iconМетодичні рекомендації для виконання комплексного практичного індивідуального завдання з дисципліни
Комплексне практичне індивідуальне завдання реалізується у формі наскрізної практичної задачі, вирішення якої потребує успішного...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Документи


База даних захищена авторським правом ©zavantag.com 2000-2013
При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання відкритою для індексації.
звернутися до адміністрації
Документи